Varainhankintaa

laadukkailla tuotteilla


Koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille, työporukoille jne.

Varainhankintaa

Meiltä varainhankintaan teet, kahvit, pesuaineet ja mausteet

Varainhankintaa tekevät nykyään valtaosa koululuokista ja urheiluseuroista. Varainhankintaa varten tarvitaan helposti myytävien tuotteiden lisäksi reipas joukko myyjiä. Kun tuotteet ovat kaikkien tarvitsemia, päivittäin käytettäviä tuotteita, voidaan varainhankintaa tehdä tuottoisasti.

Suunnitellessanne varainhankintaa ryhmällenne, valitkaa laadukkaat tuotteet, joita halutaan ostaa myös uudestaan. Suosituimpia tuotteitamme ovat erilaiset kahvit, teet, mausteet sekä pesuaineet. Näitä käytetään jokaisessa kodissa päivittäin, ja hyvän säilyvyyden ansiosta tuotteita voi ostaa suurempia eriä varastoonkin. Tuotteet on myös hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti.

Varainhankintaa koululuokille

Luokkaretki on perinteinen tapahtuma, joka rahoitetaan pääosin varainhankinnalla. Oli kyseessä sitten päiväretki tai pidempi matka, kulut kannattaa hoitaa ajoissa pois alta. Koska varainhankintaa koululuokille tehdään talkootyönä muun työn ohessa, kaiken tulee sujua joustavasti. Myyntikampanja kannattaa kuitenkin aloittaa hyvissä ajoin lukukauden alussa, jolloin teillä on hyvin aikaa tehdä varainhankintatyötä ja me pystymme toimittamaan tuotteet perille sovittuna aikana. Yleensä noin kahden viikon kampanja-aika on tehokkain koululuokan ajankäytön kannalta, mutta toki kampanja voi olla vaikka koko lukukaudenkin kestävä. 

Varainhankintaa seuroille

Varainhankintaa seuroille ja muille yhdistyksille tehdään, jotta kaikkia kuluja ei tarvitse maksaa omasta pussista. Turnaukset, pelimatkat ja varustehankinnat ovat yhteisiä kuluja, jotka hoidetaan mielellään varainhankinnan avulla. On järkevää myydä hyviä tuotteita, jotka menevät helposti kaupaksi, näin työ on mielekkäämpää ja tuottoisampaa. Varainhankintaa seuroille tehdään muun rahankeruutoiminnan ohessa (esim buffet-myynti). Varainhankinta on usein organisoidumpaa sekä taloudellisesti tuottoisampaa kun määrät ovat suuremmat.

Varainkeräysohjeet, myyntiehdot ym. tiedot saatte pyydettäessä sähköpostitse.

Hinnaston Aromix Taste 20.1.2020 hinnat ovat vähittäismyyntihintoja (sis. alv:n 14 %). Näistä hinnoista vähennetään myyntipalkkionne (myyntimäärästä riippuen 20 - 35 %), joka jää heti käyttöönne. Lataa hinnasto tästä: Aromix Varainhankintamyyntihinnasto 20.01.2020.

Lataa esite tästä: esite.

Excel-muotoinen tilausyhteenvetotaulukko: maustelaskuri.

Pesuaineet: pyydä lisätietoja sähköpostitse.

Toiminta ei sido omaa rahaanne, sillä saatte maksuaikaa 14 pv, jona aikana ehditte toimittamaan tuotteet tilaajille ja samalla keräämään suoritukset.

TOIMI NÄIN: lataa hinnasto/tilauslomake tai tilaa postitse. Yhdelle lomakkeelle voidaan kerätä kuuden henkilön tilaukset. Kun kaikki ovat keränneet tilauksensa, teette tilausyhteenvedon (maustelaskuri), jonka voitte toimittaa sähköpostilla. Tämän jälkeen tilauksenne toimitetaan haluamaanne osoitteeseen pääsääntöisesti noin kahden viikon kuluessa.

TILAUSJÄRJESTELMÄ: http://www.aromix.fi/tilaus . Jokainen ryhmän jäsen voi tehdä oman tilauksensa suoraan netissä. Järjestelmä muodostaa tilausyhteenvedon automaattisesti ja jäsenet voivat seurata ryhmän tilauksen kokonaismäärää. Tilaa käyttäjätunnus ja salasana.

Yli 100,00 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti ja pienemmät tilaukset Postin hinnaston mukaisesti.

 Varainhankintaa: kahvit, teet, mausteet, pesuaineet

Yksilöllinen ja joustava palvelu

Aromix Erikoiskahvi Oy  ●  Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku  ●  aromix@aromix.fi  ●  puh. (02) 234 5033

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello