Kotimaiset

Liemijauheet,

kastikejauheet

Kanaliemijauhe 220 g
Kanaliemijauhe antaa lisämakua keittoihin ja kastikkeisiin.
Ainekset: suola (42 %, valmiissa liemessä alle 0,5 %), maltodekstriini, kuivattu kananliha, purjo, valkopippuri, curry, paprika, hunaja, kurkuma, sipuli, valkoviini), aromivahventeet (natriumglutamaatti E621, E635 ja hiiva-autolysaatti), elintarvikeväri (E150), kookosrasva.
Annostus: annostele kanaliemen valmistukseen 12 g (ruokalusikallinen) kanaliemijauhetta litraan kiehuvaa vettä.

Kasvisliemijauhe 220 g
Kasvisliemijauhe antaa lisämakua keittoihin ja pataruokiin, jotka on valmistettu kasviksista.
Ainekset: suola (42 %, valmiissa liemessä alle 0,5 %), maltodekstriini, porkkana, purjo, peruna, artisokka, paprika, sipuli, aromivahventeet (natriumglutamaatti E621, E635 ja hiiva-autolysaatti), elintarvikeväri (E150), rypsiöljy.
Annostus: annostele kasvisliemen valmistukseen 12 g (ruokalusikallinen ) kasvisliemijauhetta litraan kiehuvaa vettä.

Lihaliemijauhe 280 g
Lihaliemijauhetta käytetään keittojen, riistaruokien, kastikkeiden ja tietenkin lihaliemen valmistuksessa. Ainekset: suola (42%, valmiissa lihaliemessä alle 0,5%), maltodekstriini, maissitärkkelys, kasvisproteiinihydrolysaatti (maissi, soija, vehnä), liha-aromi, sipuli, sokeri, kasviöljy, väriaine, lihauute, porkkana, lipstikka, kirveli.
Annostus: annostele lihaliemen valmistukseen 12g ( ruokalusikallinen ) lihaliemijauhetta 1 litraan kiehuvaa vettä.

Kermakastikejauhe 200 g
Helposti herkullista -kermakastikkeesta saadaan juhlavaa ja maittavaa kastiketta sekä arkeen että juhlaan seuraavasti:
Vispaa 1,0 dl 60 g kastikejauhetta 5 dl:aan haaleaa vettä.
Keitä hiljalleen kolme minuuttia ja kastike on valmista nautittavaksi.
Ainekset: tärkkelykset (modifioidut vahamaissi-, ja peruna-), maitoproteiinit (laktoositon), kasvirasva, suola 6,7 % (valmiissa kastikkeessa 0,7 %), mausteet ja aromiaineet, voi, hedelmäsokeri.

Ravintosisältö per 100 g jauhetta
Energiaa 1930 kJ
Proteiinia 15,4 g
Rasvaa 22,1 g
Hiilihydraatteja 56,1 g
Ravintokuitua 0,4 g
NaCl 6,7 g

Ruskeakastikejauhe 160 g
Helposti herkullista -ruskeakastikejauheesta saadaan maittavaa kastiketta sekä arkeen että juhlaan. Ruskeakastike on erinomaista esimerkiksi lihapullakastikkeena. Kastikkeen valmistus:
vispaa 1,0 dl 50 g kastikejauhetta 5 dl:aan haaleaa vettä.
Keitä hiljalleen kolme minuuttia ja kastike on valmista nautittavaksi.
Ainekset: tärkkelykset (vehnä-, peruna-, tapioka- ja vahamaissi- myös muokatut), kasvirasva , suola 8,1 % (valmiissa kastikkeessa 0,8 %), mausteet ja aromiaineet (sinappi, valko- ja maustepippuri, sipuli, liperinjuuri, kerma), glukoosisiirappi, maitoproteiinivalmiste, natriumglutamaatti (E621), happamuudensäätöaine (E 330), elintarvikeväri (E150).

Ravintosisältö per 100 g jauhetta
Energiaa 1540 kJ
Proteiinia 12,4 g
Rasvaa 15,2 g
Hiilihydraatteja 55,4 g
Ravintokuitua 1,3 g
NaCl 8,1 g

Yksilöllinen ja joustava palvelu

Aromix Erikoiskahvi Oy  ●  Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku  ●  aromix@aromix.fi  ●  puh. (02) 234 5033

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello