Suklaat

Suklaanappi 190 g
Aitoa suklaata käytetään leivonnaisten kuorrutukseen ja jälkiruokiin. Hyvää myös sellaisenaan.
Ainekset: sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaojauhe, emulgointiaine(lesitiini), vanilliini.

Valkoinen suklaanappi 190 g
Valkoista aitoa suklaata kutsutaan aidoksi siksi, että suklaa on valmistettu kaakaovoista eikä sisällä kasvisrasvoja. Valkoista aitoa suklaata käytetään leivonnaisten koristamiseen ja kuorruttamiseen, kun halutaan kaunis kiiltävä ja hyvänmakuinen pinta.
Ainekset: sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine (lesitiini), vanilliini.

Suklaalastu 110 g
Aitoa suklaalastua käytetään kakkujen ja jälkiruokien koristeluun.
Ainekset: sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaineena lesitiini.
Ravintosisältö/100 g: energiaa 2700 kJ, proteiinia 7 g, hiilihydraatteja 60 g, rasvaa 30 g.

Kuorrutussuklaa tumma 210 g
Tummaa kuorrutussuklaata käytetään jälkiruokien ja erilaisten kuorrutusten raaka-aineena.
Ainekset: sokeri, kovetettu kasvirasva, kaakaojauhe, emulgointiaine ( E322 ), luontaisenkaltainen aromi.
Ravintosisältö/100 g: energia 2400 kJ, proteiinia 3 g, hiilihydraatteja 59 g, rasvaa 36 g.

Kuorrutussuklaa vaalea 200 g
Valkoista kuorrutussuklaata käytetään jälkiruokien ja erilaisten kuorrutusten raaka-aineena.
Ainekset: sokeri, kovetettu kasvirasva, herajauhe, emulgointiaine (E322), luontaisenkaltainen aromi.
Ravintosisältö/100 g: energia 2400 kJ, proteiinia 2 g, hiilihydraatteja 59 g, rasvaa 37 g.

Yksilöllinen ja joustava palvelu

Aromix Erikoiskahvi Oy  ●  Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku  ●  aromix@aromix.fi  ●  puh. (02) 234 5033

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello