Aromix

Kahvit, teet, mausteet


Kuluttajille, jälleenmyyjille, tukuille, kahviloille, suurkeittiöille

Koululuokille, urheiluseuroille, yhdistyksille

Aromix

Aromix

Monipuolinen valikoima laadukkaita kahveja, teetä ja mausteita:

  • Kuluttajille
  • Jälleenmyyjille
  • Tukuille
  • Kahviloille
  • Suurkeittiöille

Helposti myytävät, tuottoisat varainhankintatuotteet:

  • Koululuokille
  • Urheiluseuroille
  • Yhdistyksille

Edustavat mainos- ja liikelahjat.

Yksilöllinen ja joustava palvelu.

Kahvit, teet ja mausteet helposti verkkokaupasta: www.kahvikauppa.fi.

* * *

Kahvit

Aromix Erikoiskahvi Oy:n tuotevalikoimissa on korkealaatuisia kahvisekoituksia, elämyksellisiä maustekahveja sekä eksoottisia alkuperäiskahveja. Osa on kaikille tuttuja ja mukana on myös harvinaisempia laatuja, kahveja kaikille kahvin ystäville. Katso lisää.

Teet

Teen ystäville on tarjolla mittava valikoima teesekoituksia maustettuna ja maustamattomana sekä runsaasti eri maiden alkuperäisteelajikkeita. Tuotteita on saatavana 100 g:n ja 250 g:n kuluttajapakkauksissa, 1 - 5 kg:n suurtalous-/tukkupakkauksissa, sekä edustavissa lahjapakkauksissa. Katso lisää.

Mausteet

Aromix / Heino´s Taste -mausteet. Katso lisää.

Suomen vanhimpia erikoiskahveihin keskittyneitä yrityksiä

Parhaiten Aromix tunnetaan laadukkaista maustetuista kahveistaan, kuten Caffé Amaretto ja Irish Coffee. Vuonna 1987 perustettu Aromix Erikoiskahvi Oy on Suomen vanhimpia erikoiskahveihin keskittyneitä yrityksiä ja juuri Aromix on ensimmäisenä tuonut maustetut kahvit Suomen markkinoille jo vuonna 1989. Asiakkaita ovat herkku- ja erikoisliikkeet, kahvilat ja ravintolat, tukut ja päivittäistavarakaupat, sekä yritykset ja yhdistykset ympäri Suomen.

Parhaat raaka-aineet ja oikea paahto

Kahvit paahdetaan parhaista mahdollisista raaka-aineista kansainväliseen tapaan hieman suomalaista keskivertokahvia tummemmaksi, jotta saavutetaan mahdollisimman täyteläinen ja pehmeä maku. Suomalainen keskivertokahvihan jätetäänkin usein tarkoituksella liian vaaleapaahtoiseksi raaka-ainehävikin minimoimiseksi ja jotta kilohinta saataisiin mahdollisimman alhaiseksi. Kun kahvia paahdetaan riittävästi painohävikistä välittämättä, kahvista tulee myös huomattavasti vatsaystävällisempää, sillä osa parkkihapoista poistuu paahtoprosessin myötä.


Milloin ja missä sinä mieluiten nautit kahvia?

Aromix-kahvilla voit hemmotella itseäsi ja ystäviäsi. Paitsi että Aromix-kahvi sopii mainiosti juhlahetkiin, tuliaiseksi tms., yhtä hyvin se on myös arjen piristys. Aromix-kahvi käynnistää päivän tehokkaasti ja tekee tavallisestakin kahvitauosta juhlan. Aromix-kahvi on myös erinomainen jälkiruokakahvi. Aromix-kahvi siis sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, jokaiseen kahvihetkeen. Milloin ja missä sinä mieluiten nautit kahvia?

Yksilöllinen ja joustava palvelu

Aromix Erikoiskahvi Oy  ●  Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku  ●  aromix@aromix.fi  ●  puh. (02) 234 5033

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello